Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmeni Yeliz Demirkılıç'ın öğrencilerimizle beraber hazırladığı ''π'' günü etkinlikleri.

Deprem tatbikatımızdan kareler.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinden kareler

Şbt

''Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu'' projesi kapsamında öğrencilerimiz gelilşimlerine katkı sağlayacak kültürel oyunlarımızdan ''Yağ satarım bal satarım,Yedi kiremit, bülbül kafeste,bızbız, çatlak patlak,Beştaş, davul zurna, 1,2,3 don ateş,topaç çevirme, misket ders içeriklerine entegre edilerek oynatılmıştır. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Erdem BÜYÜKKAYA'ya emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Okullar arası kick boks turnuvasında kendi kilolarında dereceye giren öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz H.İbrahim Kurtoğulları’nı tebrik ederiz

Derecelerimiz;

Hayrunisa Altan 2.

Zeynep Nida Kolsuz 1.

Asiye Nur tütüncüoğlu 2.

Sümmeyya Ergün 3.

Nisa Güler 1.

Kas

KOD HAFTASI 2023 TEMASI: TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YÜZÜNCÜ YILI

Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)

Kas

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nün '' En İyi Narkotik Polisi ANNE '' projesi kapsamında düzenlediği seminere okulumuz 8. Sınıf öğrenci velileri katıldılar.Katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

Gerçekleştirdikleri sunumdan dolayı komşu kütüphanemize teşekkür ederiz.

ŞEHİT ULAŞTIRMA SÖZLEŞMELİ ER ENES KAYA'NIN ÖZGEÇMİŞİ

(24.09.1994-04.03.2020)

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Enes Kaya 24 Eylül 1994 tarihinde Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Bağbaşı Köyü'nde dünyaya gelmiştir.İlkokulu Gaziantep ili Şehitkamil İlçesi'ne bağlı 8 Şubat Okulundan, ortaokulu ise yine aynı Gaziantep'in Şehitkamil İlçesine bağlı 80.yıl Okulundan şimdiki adıyla kendi adını taşıyan Şehit Enes Kaya Okulu'ndan mezun olmuştur.Orta öğrenim de ise Nigar Ertürk okulundan mezun olmadan ayrılmıştır.

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Enes Kaya vatani görevini tamamladıktan sonra 2017 senesinde tekrardan Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine katılmıştır.

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Enes Kaya en son görev yeri olan Suriye İdlip'te Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim unsurları tarafından kullandıkları kirpi aracına düzenlenen havan ve topçu saldırıları sonucu 04.03.2020 tarihinde şehit düşmüştür.Ruhu şad olsun.