Şbt

Öğrenci koçluğu sisteminde görevlendirilen öğretmenlerimiz ve ilerlemesini inceleyecekleri öğrencilerin listesi ekte sunulmuştur. Başarılar dileriz.

Ock

Gazetemize yazı,resim, şiirleriyle katkıda buluann öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Şehit Enes Kaya Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, 17 Ekim 2023 Salı günü saat 15.00' te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizi okulumuza davet ederiz.

Saygılarımızla.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE EBA ŞİFRELERİ VERİLMİŞTİR. 23-27/03/2020 TARİHİNDE UZAKTAN EĞİTİM ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZ EBA ÜZERİNDEN DERSLERİ UZAKTAN EĞİTİM OLARAK ALABİLECEKLERDİR. ŞİFRESİNİ UNUTAN ÖĞRENCİLER VELİLERİ ARACILIĞI İLE ŞİFRE ÜRETEBİLİRLER. BUNUN İÇİN VELİLERİMİZİN E DEVLET ŞİFRESİNE SAHİP OLMALARI GEREKMEKTEDİR. AYRICA ÖĞRENCİLERİMİZ E OKUL ÜZERİNDEN KENDİ BİLGİLERİ İLE SORULAN SORULARA CEVAP VEREREK ŞİFRE ÜRETEBİLİRLER.

Şbt