Şbt

Okul tanıtım videomuz

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Merve Tomrukçu ve İrem Sarıkaya,  e-Twinning de "Yöresel Yemeklerimizi Tanıyoruz ve Tadıyoruz" isimli projeyle görev almaktadır.

Bu projedeki amacımız; yöresel yemeklerimizi daha yakından tanımak, unutulmak üzere olan yemeklerimizi bulup tekrar gün yüzüne çıkarmaktır. Proje içeriğimizle ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANIYORUZ VE TADIYORUZ

Bu projedeki amacımız; yöresel yemeklerimizi daha yakından tanımak, unutulmak üzere olan yemeklerimizi bulup tekrar gün yüzüne çıkarmaktır. Bu kapsamda; öğrencilerimizle birlikte yöresel yemeklerimizin araştırılması, bunların sınıflarda sunumu, araştırmaları fotoğraflayıp okul panolarında sergileme, bir hikâyesi olan yemeğin hikâyesinin derlenmesi ve bunların okul panolarında sergilenmesi, unutulmak üzere olan yemeklerimizi evde uygulayıp bunları fotoğraflama ve şehrimizin yöresel yemek yapan bir lokantasında öğrencilerimizle yemek yeme gibi etkinliklerimiz olacaktır. Projemiz 3 ay sürecektir.

Katılım belgeleri aşağıda yer almaktadır. Öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Emeği geçen öğrencilerimize, teknoloji tasarım öğretmenimiz Nur BALİ ve türkçe öğretmenimiz Mehmet Akif YAMAN'a çok teşekkür ederiz.

Ara

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nur BALİ 'ye ve emeği geçen tüm yetenekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Büyük Önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.